Handelsbetingelser

Alder

Salg af alkohol er kun tilladt til personer over 18 år.

 

Priser
Alle priser er dagspriser, og i danske kroner inkl. moms og de i dag gældende afgifter. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Priser er excl. fragt & levering.

Ordrebekræftelse
Når vi har modtaget din bestilling, vil du modtage en online meddelelse på skærmen, som bekræfter din ordre. Ordrebekræftelsen indeholder bl.a. dit ordrenummer og den samlede pris. Du vil ligeledes modtage en ordre-bekræftelse på e-mail.

Minimumskøb
Hos Falkenstenvin.dk betinger du dig ikke til at købe hele kasser af en vin du ikke kender til. Du kan vælge de vine du ønsker med 1 stk. flaske, og derefter sætte antal op i stk. Prisen du betaler pr. flaske er altid den billigste pris. Du får de bedste betingelser for at handle vin på denne måde.

Betaling med kort på internettet
Hvis du vælger at betale over internettet, vil alle dine personlige informationer blive krypteret, inklusiv dine kortoplysninger. Der pålægges et gebyr pr. transaktion, som udelukkende går til NETS, når du benytter kreditkort. Gebyre vises i kassen når der er valgt betalingskort. Hvis du er usikker på brugen af vores e-shop og betalingssystemet er du velkommen til at ringe, og vi skal hjælpe dig igennem butikken. 

 

På Falkenstenvin.dk kan man betale med

 

- Dankort 
- Visa Dankort 
- Visa Electron 
- MasterCard

- Kontakt (Kun ved afhentnig i butik)

- ViaBill

 


Levering

Falkenstenvin.dk leverer pr. PostNord i hele Danmark. Har vi din ordre og registreret betaling (betalingen trækkes ikke før hele ordren er afsendes) for vinen inden kl. 10, modtager du vinen indenfor 2-4 hverdage. Kontakt os for nærmere information. Vi gør venligst opmærksom på, at bestillinger indgået om fredagen oftest sendes mandag med levering tirsdag, så vinene ikke står på lagrene og får kulde/varme.

Billigste levering
Bestil din vinbestilling til dit firma/arbejdsplads. Det er den bedste løsning på fragt-omkostningerne. Der har været store prisstigninger på fragt, og især levering til privatadresser er det gået hårdt ud over med ekstra store tillæg. 


Bemærk
Med disse anførte fragtpriser, bliver varen kun leveret til kundens dør, eller vareindlevering. Ved levering på eks. 1. sal, i en kælder m.m. Skal der rettes henvendelse til Falkenstenvin.dk, omkring merpris til fragtmand. 

Du har mulighed for at skrive en meddelelse til fragtmanden fx at pakken må stilles ved døren (deter på eget ansvar), så slipper du for at køre til fragtcentralen efterfølgende, hvis du ikke er hjemme, når vinen afleveres. 

Afhentning
Du har også mulighed for at afhente dine bestilte vine hos Falkenstenvin.dk, i vores butik i Frederikssund, som er vores butiksadresse. 

Reklamationsret
Ved enhver reklamation bedes du henvende dig til Falkenstenvin.dk, Jernbanegade 18B, 3600 Frederikssund, på tlf. 28992695 eller på e-mail: johnni@falkenstenvin.dk

Fortrydelsesret
Retur / ombytning.
Såfremt du ikke er tilfreds med den købte vin, kontakt os omgående for personlig aftale om returnering. 
På tlf. 28992695 eller på e-mail: johnni@falkenstenvin.dk
Ved returnering uden forudgående aftale nægtes modtagelse. Fragt/returfragt godtgøres ikke. 

Trykfejl
Der tages forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer.